Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Arhitel Proiect Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cablare structurata
2 lei
Brand
Bosch
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Satisfactia clientilor este cea mai mare multumire pentru noi si noi vrem sa fim mereu multumiti!
SC Arhitel Proiect SRL ofera servicii de calitate in domeniul telecomunicatiilor, avand personal calificat cu o vasta experienta.

Datorita aparaturii performante, experientei acumulate, si dorintei de autodepasire, reusim sa oferim clientilor calitate prin:
- Servicii de calitate livrate la timp.
- Solutii tehnologice eficiente, consultanta in domeniu.
- Termene de livrare optime.
- Parteneriat transparent bazat pe încredere, respect, confidentialitate.
Misiunea noastra este de a oferi servicii de calitate la un pret competitiv care sa satisfaca pe deplin nevoile utilizatorilor si ne atingem scopul cu ajutorul unei echipe tinere si profesioniste.

Dezvoltarea unui parteneriat reciproc avantajos si orientarea companiei catre satisfactia si fidelizarea clientului sunt pe lista noastra de prioritati.
Echipa Arhitel este formata din manageri de proiect, arhitect, jonctori fibra optica si tehnicieni care isi desfasoara activitatea cu profesionalism si devotament pentru a-si satisfice pe deplin clientii, oferindu-le si consultanta pe durata lucrarilor.

Dotarea materiala solida, bazata pe cele mai noi si performante tehnologii de lucru in domeniul constructiilor retelelor optice, garanteaza calitatea si rapiditatea executiei lucrarilor. Oferim garantie si mentenanta ulterior executiei.

- Cablare structurata
- Retele CATV
- Retele FTTH
- Sudura fibra optica
- Bacau fibra optica
0740341881
Din Gura in Gura